Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвСтигнах до извода за себе си, че продуктивността

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвСтигнах до извода за себе си, че продуктивността
Коментари Харесай

Журналист за четиридневна седмица: Съвременният човек се изтощава, батерията му пада по-бързо

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Стигнах до извода за себе си, че продуктивността е доста по-важна от прекараните в брой часове на работните места. Пандемията оказа помощ в тази посока, тъй че дали ще се регламентира един финален ден от седмицата, който да премине към почивните дни или не, аз персонално бих подкрепила. Това бяха първите думи на журналиста Калина Влайкова по една любопитна тематика - би трябвало ли да се премине към четиридневна работна седмица.

Само че бих подкрепила не толкоз поради всички тези съображения - климатични промени и по този начин нататък, а по-скоро поради това, че имам възприятието, че въпреки и да живее по-добре, да има по-добро опазване на здравето, повече храна по-добра и по този начин нататък, актуалният човек сякаш се изтощава. Батерията му пада по-бързо заради забързаността на темпото, в което живеем, заради голямото количество информация и връзка, която одобряваме за единица време. Това в действителност удря тъкмо по нашата работливост и по тази причина си мисля, че тези полемики по никакъв начин не са инцидентни, те в последна сметка търсят решение. То не е концепцията да почнем да си почиваме. Идеята е да има съвместен удовлетворен интерес, хората да могат да работят, да създават и да се усещат добре, сподели още в " Пресечна точка " по Нова Тв Калина Влайкова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР